In memoriam Martin Kempen

Op woensdag 24 april ontvingen wij het trieste bericht dat op 79-jarige leeftijd ons erelid Martin Kempen is overleden.

Martin is lid van Spero sinds 1 juli 1976, daarmee bijna 48 jaar lid! Als vrijwilliger heeft Martin diverse functies vervuld, waarbij de ledenadministratie van 1986 tot 2017 het meest in het oog springt. Want wie kende Martin niet als je voor het eerst met Spero in aanraking kwam!

Martin heeft in de periode van 1981 tot 1996 deel uitgemaakt van het Bestuur van Spero. Verder was hij o.a. elftalbegeleider Spero 13 (zaterdag) in de jaren ’90 en heeft hij tot en met vorig jaar mede de bloembollenactie verzorgd. Ook heeft jij de taak als bestuursdienst al vanaf 2007 op zich genomen en dat is hij tot eind november jl. blijven doen.

Voor al zijn inzet en betrokkenheid werd Martin in mei 2017 benoemd tot erelid van onze vereniging.

In 1988 verloor het gezin zoon en broer Stefan op 14-jarige leeftijd bij een ongeluk op weg naar huis van Spero. Dit heeft diepe sporen nagelaten en is nog steeds een zwarte dag voor onze vereniging.

Martin werd begin december jl. opgenomen in het ziekenhuis en sindsdien is hij in een aantal verzorgingstehuizen verbleven waar hij altijd opgewekt bleef en de verhalen over Spero over de tafel vlogen.

Wij verliezen in Martin een echte Spero-man die tot op het laatst actief is geweest bij Spero als vrijwilliger. Onlangs is hij met zijn zonen nog even op de Pas bij ‘zijn’ Spero geweest en heeft daar zichtbaar van genoten.

Wij wensen zijn vrouw Ria, zijn zonen Mark en Erik en hun gezinnen, overige familie en vrienden van Martin veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Bestuur S.V. Spero

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van S.V. Spero? Meld je dan nu aan!