Leuk!

Proeftraining

Bij S.V. Spero is iedereen van harte welkom voor het volgen van een proeftraining om te kijken of voetbal bevalt. Het is mogelijk om drie vrijblijvende trainingen bij een van onze teams te volgen.

Waar wacht je nog op?

Kom proeftrainen

Proeftrainen

Je inschrijven bij een nieuwe voetbalvereniging doe je natuurlijk niet zomaar. Daar wil je eerst eens de sfeer proeven, een kijkje nemen en natuurlijk ook een keer meetrainen. Dat vinden wij geen probleem. We trainen op gras en op kunstgras velden. 

Op elk gewenst niveau!

Heb je nog nooit gevoetbald dan doe je mee met een team / groep binnen jouw leeftijdscategorie. Heb je al (veel) ervaring opgedaan bij een andere club dan kijken we samen met de trainer(s) tijdens de proeftraining welk team en welk niveau het beste bij jou past. 

Heb je verder nog vragen?

Wanneer je interesse hebt in een proeftraining vul dan het onderstaand formulier in. De betreffende coordinator neemt dan contact met je op.

Indien je meer wilt weten over het lidmaatschap bij S.V. Spero, neem dan contact op  met de betreffende coordinator van jouw leeftijdscategorie. Zij helpen je graag verder.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van S.V. Spero? Meld je dan nu aan!