De voorbereidingen op het seizoen 2024/’25 zijn in volle gang.

Het seizoen 2023/2024 is inmiddels alweer bezig aan zijn laatste maanden.

Ons voetbaltechnische beleid is erop gericht om spelers met een gelijk niveau en beleving zoveel mogelijk bij elkaar te laten spelen. Dit komt de sfeer en vooral ook de ontwikkeling van de spelers ten goede. De ontwikkeling van het individu heeft hierbij voorrang op het resultaat van het collectief.

Als Voetbal Technische Commissie zijn we drukdoende met de voorbereidingen op volgend seizoen. We zijn bezig met de nieuwe teamindelingen en er moeten weer bij ieder team trainers en begeleiders worden gezocht. Voor ons een tijdrovende en soms ingewikkelde klus. We doen het echter graag en proberen de samenstelling van de teams zo zorgvuldig mogelijk te doen. Hierbij stemmen we veel af met de huidige trainers, teammanagers, TC ROC en onze interne scouting. Naast de voetbalvaardigheden wordt er ook gekeken naar mentaliteit, gedrag, coachbaarheid en de te verwachten ontwikkeling van een speler. Daarnaast zijn de aantallen per team een belangrijke randvoorwaarde.

Daar waar mogelijk proberen we, in overleg, rekening te houden met de teamsamenstelling van het afgelopen seizoen.

Op Zondag 9 Juni 2024 zullen we nieuwe indelingen van de jeugdteams bekend maken op de website van s.v. Spero.

Voor vragen kun je contact opnemen met de voetbaltechnisch coördinator van de leeftijdsgroep waartoe je (je kind) behoort.

Nog veel sportplezier,

De Voetbal Technische Commissie

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van S.V. Spero? Meld je dan nu aan!