Vitesse komt naar s.v. Spero

In de meivakantie komt Vitesse naar s.v. Spero voor een 3-daags Vitesse Voetbalkamp op maandag 6, dinsdag 7 en woensdag 8 mei 2024 dagelijks van 9.00 tot 15.00 uur. Wil jouw kind zich uitleven tijdens deze actieve voetbaldagen? Dan is dit de perfecte gelegenheid! Het Vitesse Voetbalkamp is gericht op het plezier hebben en nieuwe vrienden maken tijdens de schoolvakantie, terwijl ze tegelijkertijd hun voetbalvaardigheden ontwikkelen. Je kan je hier aanmelden.

Over het Vitesse Voetbalkamp 

Een team van enthousiaste en ervaren trainers zorgt ervoor dat je kind(eren) op een veilige en verantwoorde manier kan leren en groeien als voetballer. Bovendien bieden we een gevarieerd programma met zowel trainingen, spelletjes en andere leuke activiteiten. Voor elk kind wordt het een onvergetelijk voetbalkamp!

Het Vitesse Voetbalkamp is geschikt voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar en iedereen kan meedoen. De trainers zorgen ervoor dat iedereen in een leuke groep zit en nieuwe voetbal skills leren. Ook rondom het veldprogramma zijn er gezellige activiteiten en unieke Vitesse (voetbal)belevingen.

Wat kunnen deelnemers aan het Vitesse Voetbalkampverwachten? 

  • Een gaaf Vitesse Voetbalkampen tenue 
  • 2 wedstrijdkaarten voor een thuiswedstrijd van Vitesse 
  • Leuke Vitesse belevingselementen in het programma 
  • Dagelijkse lunch, tussendoortjes en drinken 
  • Professionele en enthousiaste begeleiding 

Deelname aan het 3-daagse Vitesse Voetbalkamp bedraagt € 189,-. Ga snel naar www.vitesse.nl/voetbalkampen voor meer informatie of om je zoon/dochter in te schrijven.

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van S.V. Spero? Meld je dan nu aan!